XcelerIT nieuwsbrief

Vanaf 1 juli 2017 lanceren we onze XcelerIT nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt samen met onze partner IT-Value uitgebracht en via deze weg willen we onze klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen die zich op het vlak van digitaal transformeren afspelen. “Onze eerste nieuwsbrief richt zich vooral op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We willen met deze nieuwsbrief onze klanten de mogelijkheid bieden om de bewustwording over de impact van de AVG te vergroten en een stappenplan beschikbaar te hebben waarmee men AVG-proof kan worden”, zegt Maurice Aalders, directeur van IT-Value. “De snelheid waarmee technologie zich binnen high tech high tech organisaties als Microsoft, Google, Amazon, HPE en Facebook ontwikkelt is onvoorstelbaar groot en voor een gemiddelde organisatie nauwelijks te volgen”, stelt Bob Weber, directeur van IT-Value. “Met deze nieuwsbrief informeren we onze klanten over deze ontwikkelingen zodat we de toepassing van digitale technologie praktisch en concreet kunnen maken”. Stef Mentzel, directeur van XcelerIT: “we zien dat de ontwikkelingen op het vlak van artificiële intelligentie in essentie onze menselijke analytische vaardigheden niet alleen gaat ondersteunen maar veel meer intuïtief gaat werken in aanvulling op onze eigen vaardigheden. De ontwikkelingen op het gebied van robotica en automatisering gaan in essentie de manier waarop we de fysieke wereld om ons heen maken beïnvloeden en ontwikkelingen op sensorisch vlak, zoals Internet of Things, vergroten en ondersteunen onze zintuigelijke waarneming”. “Deze ontwikkelingen gaan zo snel dat het voor organisaties vooral de vraag gaat zijn hoe om te gaan met de adoptie van deze digitale technologie”, stellen

Bob, Maurice en Stef. “Om die reden hebben we onze digitale kompas ontwikkeld, waarmee we organisaties richting kunnen geven op hun digitale transformatie reis”.

U kunt zich vanaf heden inschrijven op de distributielijst van onze nieuwsbrief, zodat ook u op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen en digitale technologie concreet en toepasbaar aangeboden kunt krijgen. Schrijf u in via deze link of klik op de foto van de nieuwsbrief.