Proveran lanceert XcelerIT

Proveran lanceert vandaag een unieke set aan diensten gericht op het versnellen van de toegevoegde waarde van uw Informatie en Communicatie Technologie binnen digitale transformaties. Wij geloven dat we langs deze weg in staat zijn om meer uit uw ICT investeringen, in een kortere tijd dan voorheen.

Door toepassing van “best-of-suite” (hybride) datacenter oplossingen kunnen we direct de toegevoegde waarde van al uw toekomstige investeringen in uw datacenter realiseren.

Met de juiste partners kunnen we binnen afzienbare tijd de complexe “middleware” technologie zoals databanken, berichten machines en “enterprise service bus” van toegevoegde waarde laten zijn.

Door toepassing van de laatste identity management technologie, applicatie life cycle management strategie en uniek licentie management model kunnen we het maximale halen uit uw investeringen in het applicatielandschap van uw organisatie.

Tenslotte passen we de meest moderne automatisering van uw servicedesk werkzaamheden toe om middelen beschikbaar te krijgen die niet alleen met het in stand houden van uw ICT voorzieningen bezig zijn maar ook daadwerkelijk met het transformeren van de primaire processen binnen uw bedrijfsvoering.

Onze diensten zijn te vinden op http://www.xcelerit.nl.