Proveran en IT-Value sluiten samenwerkingsovereenkomst

Op 19 april 2017 hebben Proveran en IT-Value een samenwerkingsovereenkomst gesloten. “De kracht van Proveran op het vlak van verandermanagement in de zorg en de kracht van IT-Value om waarde toe te kunnen voegen met IT maken dit een heel krachtige samenwerking”, zegt Bob Weber (CTO en directeur IT-Value). Samen richten beide organisaties zich op het begeleiden van klanten bij het realiseren van digitale transformaties.

“Digitaal transformeren is het thema en de trend van dit moment”, zegt Maurice Aalders (directeur IT-Value). “Daar willen wij onze klanten graag mee ondersteunen”. Samen hebben beide organisaties een sterke propositie op het gebied van digitaal transformeren ontwikkeld die zowel op de IT-Value en Proveran sites in te zien is, maar ook op de nieuwe digitaal transformeren website (http://www.xcelerit.nl).

“Met ons digitaal transformatie kompas en de onderliggende dienstenset kunnen we werkelijk iedere klant richting geven aan hun digitale transformatie reis”, zegt Stef Mentzel (directeur Proveran). “Digitaal transformeren gaat in essentie niet over technologie, maar over de manier waarop organisaties omgaan met technologie. Digitaal transformeren vraagt naast IT andere vaardigheden van zowel de leiding als de talenten in een organisatie”.  “We zochten binnen IT-Value versterking voor onze business consultancy diensten en we weten dat we deze in de samenwerking met Proveran hebben gevonden”, zegt Aalders. “Proveran richt zich sterk op de zorgsector, en met onze unieke verandermanagement aanpak voor digitaal transformeren kan feitelijk binnen iedere branche digital transformeren een succes zijn,” zegt Mentzel. “Met IT-Value hebben we nu een partner die  de digitale transformatie voor organisaties tot werkelijkheid kan maken. Niet alleen door de kijken en te denken, maar vooral ook door te doen en te werken”.

“Samen gaan we nu digitale transformatie inzetten om onze klanten optimaal te ondersteunen, zowel bij het vormen van een digitale visie en strategie als bij het uitvoeren ervan”, zegt Weber. “Samen met ons grotere partner ecosysteem kunnen we echt toegevoegde waarde bieden binnen deze digitale arena”.

De samenwerking tussen IT-Value en Proveran heeft concreet vorm gekregen in de vorm van het dienstenportfolio wat te zien is op de gezamenlijke digitaal transformeren website van IT-Value en Proveran.