Digitaal Transformeren op de HPE Reimagine

Op 20 juni 2017 mochten we onze digitale transformatie aanpak presenteren zoals we deze de afgelopen jaren bij Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) hebben gerealiseerd. Met onze unieke digitale transformatie kompas hebben we aan een grote groep ge├»nteresseerden mogen toelichten hoe deze aanpak heeft gewerkt en nog steeds werkt in het top klinische ziekenhuis van Nijmegen. Aan hand van een praktijk voorbeeld voor het redesign van het netwerk van CWZ hebben we uitgelegd hoe deze aanpak werkt en hoe je daar als zorginstelling je voordelen mee kunt doen. De digitale transformatie aanpak zoals we op onze XcelerIT website uitleggen is hierbij van cruciaal belang gebleken. “Digitaal transformeren doe je niet alleen, dat doe je samen”, zegt Stef Mentzel. “Samen met een grote groep CWZ medewerkers en de partners Securelink,

Aruba en HPE zijn we in staat geweest om de basis voor dit fundamentele infrastructurele project te realiseren waarvan momenteel de uitrol binnen CWZ plaatsvindt”.

“Deze verbouwing moet plaatsvinden terwijl de CWZ organisatie door moet draaien en geen hinder mag ondervinden in de reguliere bedrijfsvoering”, zegt Mentzel. “We zijn zelfs in staat geweest om tijdens de vele projecten ook nog eens met vlag en wimpel te slagen voor het NIAZ-kwaliteitskeurmerk.┬áEen prestatie van jewelste die alleen mogelijk is doordat je met elkaar bezig bent met deze transformatie”.