Diensten

Professioneel veranderen

Veranderen in de zorg

De Nederlandse zorgsector werkt iedere dag aan het verlenen van optimale zorg voor iedere patiënt. De sector is enorm in beweging en onderhevig aan verandering. Wij kunnen u helpen deze veranderingen professioneel te begeleiden.

Veranderen met technologie

Technologie verandert in een steeds sneller tempo de manier van werken in onze maatschappij. Wij kunnen u helpen om met behulp van technologie de verandering in uw organisatie te ondersteunen.

Veranderen van uw bedrijfsvoering

Verandering is een constante voor iedere organisatie, maar niet iedere verandering leidt ook daadwerkelijk tot een verbetering. Proveran heeft een unieke aanpak om u hierbij te helpen.

Lees meer over professioneel veranderen

Proveran diensten

Strategie

Wij houden de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en vanuit deze marktkennis weten samen met uw medewerkers een strategie uit te stippelen waarbij we rekening houden met voortschrijdende inzichten. Strategisch denken gaat verder dan het schetsen van een stip op de horizon. Samen met u weten we die strategie ook te realiseren.

Interimmanagement

Heeft u een tijdelijke periode te overbruggen tijdens de vervanging van een huidige of vorige manager? Bent u van plan een grote verandering binnen uw organisatie te starten? Heeft u interim-management nodig? Proveran biedt interim-management in de zorg- en technologiesector.

Procesmanagement

Het verbeteren van de bedrijfsvoering in de zorg is wat onze echte passie is. Patiënten sneller beter maken is uiteindelijk toch het doel van onze gezondheidszorg in Nederland? We hebben ruime ervaring in het verbeteren van zowel primaire als ondersteunende processen in de Nederlandse zorgsector.

Advies & consultancy

Wij hebben ruime ervaring in diverse rollen en bedrijfsonderdelen als adviseur en (business) consultant. We zijn dan ook graag bereid u op dit gebied verder te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Projectmanagement

U wenst uw verandering binnen een bepaalde tijd, met een bepaalde kwaliteit en scope en met een bepaald budget te realiseren? U heeft een project waarvoor u zekerheid wil dat dit binnen de door u gestelde kaders gerealiseerd kan worden? Proveran biedt u niet alleen standaard projectmanagement maar tevens een bewezen projectmanagement methode waarmee uw projecten met meer zekerheid opgeleverd kunnen worden.

Securitymanagement

Proveran heeft ruime ervaring met de identificatie van uw bedrijfskritische of geheime informatie alsmede het nemen van adequate maatregelen om uw informatie te beschermen conform geldende risico management maatregelen. Wij helpen u graag verder op het gebied van security management en hebben ervaring als functionaris gegevensbescherming en manager security management.

Lees meer over Proveran diensten